VAGTTELEFON 56 28 62 00 info@frostelteknik.dk

Tyverisikring og overvågning

Tyversikring og overvågning af hjemmet nedsætter risikoen for indbrud markant.

Hvert år rammes alt for mange danskere af indbrud i deres hjem, og selvom det heldigvis oftest drejer sig om materielle tab, oplever de fleste, at det er meget ubehageligt, at fremmede mennesker har været inde i ens hjem.

Tyverisikring – find den rette løsning

Et tyverisikkert hjem giver en større tryghed til dig og din familie. Vi tilbyder opsætning af tyverisikring og overvågning til dig, der ønsker at sikre hjemmet.

Hos Frost El-Teknik tilbyder vi flere slags tyverisikring, bl.a. den såkaldte skalsikring, hvor der er kontakter på alle vinduer, så alarmen går, hvis nogen bryder ind i huset, men du og din familie stadig kan færdes frit i hjemmet uden problemer.

Videoovervågning

Tyverisikring kan suppleres med videoovervågning af forskellig slags. Der findes løsninger, hvor du får en sms på din telefon, så snart der foregår uventet aktivitet på din ejendom.

Tyverisikring findes i mange udgaver og i alle prisklasser. Vi rådgiver gerne om de mulige løsninger, laver et tilbud til dig, og når du har fundet den rette løsning, står vi også for al levering og installering, så du kan være tryg i dit eget hjem. Løsninger kan tilpasses det enkelte hjem, så uanset hvordan din bolig er udformet, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan sikre dit hjem.

Hvis dit hjem er tyverisikret, er der en god sandsynlighed for, at indbrudstyven går udenom dit hus. Det handler med andre ord om at gøre det så besværligt og risikabelt som muligt at bryde ind i lige netop dit hus.

Forsikringsselskab

Tal også med dit forsikringsselskab. De har som regel flere gode råd til hvad du kan gøre, for at indbrudstyven vælger et andet hus end lige dit. Mange forsikringsselskaber tilbyder sågar en lavere præmie, hvis dit hus er tyverisikret.

Skab tryghed i hjemmet med tyverisikring og overvågning

Kontakt os

Oplys os dit telefonnummer, så vi lettere kan komme i kontakt med dig
Oplys os din e-mailadresse, så vi lettere kan komme i kontakt med dig
Skriv til os med dine ønsker eller spørgsmål.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Adresse

Frost El-Teknik ApS
Industrivej 1
4652 Hårlev
Tlf.: 56 28 62 00
E-mail: info@frostelteknik.dk

Værksted

Mandag - torsdag
07.30 - 16.00

Fredag
07.30 - 14.00

Butik

Mandag - fredag
09.00 - 17.00

Lørdag
09.00 - 13.00